Rigexpert AA-600

2F80A220-D3E0-4BD7-AF43-3ED5A652CF12SÅLD!

Rigexpert AA-600

Ett mycket kompetent instrument!

Med det kan man mäta: SWR,   R, X, Z, L, C värden, SWR-graf, Smith-diagram, TDR (Time Domain Reflectometer) graf för mätning av koaxialkabel. samt en hel del mer… Jag kommer att skriva mer här om det, efterhand jag använder det, nu ska samtliga befintliga antenner sönderanalyseras/skrotas/förbättras. Men de dröjer väl till våren först så jag kan vistas ute. För övrigt känns instrumentet rejält, en del tycker batteriluckan känns lite klen, men jag anser att den är ok. Eftersom jag kommer att använda det ute vid tex. antennexperiment/injustering så valde jag att montera på ett displayskydd. Men då det inte finns något för ändamålet att köpa på marknaden, så löste jag detta ändå. Efter att mätt storleken hittade jag ett skydd för display till kamera Canon EOS 5 mark 3. Se bilder längre ner på sidan. Screenprotector Rigexpert AA-600

…………………………………………………………………………………….

 Bilderna här visar mätning av antenn för 80-meters bandet, som synes behöver jag justera den en del…

r3

.

r2

Här visar bilden före montering av displayskydd.

r5

…och efter…

r4

Jag beställde det någonstans på nätet, det är tillverkat i 1 mm tjockt polykarbonat. Jag kommer att montera små gummifötter på undersidan framledes. Bilden nedan visar vad som var med i lådan.

r9

Kommentarer är stängda.

sm4uwa

Hej…

Välkommen in på min hemsida, och kul att du hittade hit! På den här sidan lägger jag upp lite av mina intressen. Kanske du hittar något som kan vara intressant. Amatörradio, växter, stenar, resor mm. Kolla under flikarna så finns det du söker där förhoppningsvis... Jag försöker hålla sidan uppdaterad så ofta det är möjligt. If you want to Contact me, go to the tab "Contact me" Write in englisch, or your language. I Always reply as soon as possible.

Message…

JKiK, Äta Gröna bär och harissa!
%d bloggare gillar detta: